Заради ситуацията с COVID-19  в  световен мащаб Европейският континент остава

...
Заради ситуацията с COVID-19  в  световен мащаб Европейският континент остава
Коментари Харесай

Концертът на Бет Харт се отлага за 9 юли 2021

Заради обстановката с COVID-19  в  международен мащаб Европейският континент остава затворен за жители, влизащи от Съединени американски щати. В същото време не престават да важат наложените рестрикции за концертните зали на закрито, което прави невероятно провеждането на огромни културни събития през есенния и зимния сезон.
Това наложи Бет Харт да анулира огромното си европейско турне, планувано за тази есен в десетки градове на Германия, Чехия, Румъния, в това число и концерта й в България на 19.10.2020г . Екипите ни постави всички старания и договориха нова дата за среща на българската аудитория с американската блус звезда.
Новата дата за концерта на Бет Харт в България е 9 юли 2021г., зала 1 на НДК.
 Изживейте ураганът Бет Харт Изживейте ураганът Бет Харт
Любовта към Бет Харт е безапелационна. Както е безапелационен нейният безчовечен и несдържан глас – съчетаващ най-дълбоката драма и най-...
Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. За тези от вас, които нямат опция да посетят новата дата, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде употребен до края на 2021 година Презаверките/ замяната ще могат да се вършат в Ивентим по открит ред. Подробности ще намерите в линка:
Благодарим ви за доверието, за търпението, за положителния усет към музиката! Сигурни сме, че правилните почитатели на Бет ще я докачакат и още веднъж ще могат да я прегърнат през юли 2021.

Екипът на BG Sound Stage
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР